Ecosat

Separatoare hidrocarburi/grasimi

Separatoare de hidrocarburi

 

        Separatorul de hidrocarburi este folosit pentru epurarea apelor ce contin carburanti, uleiuri, detergenti provenite de la spalatorii auto, service-uri,statii de carburant, fabrici, parcari etc.
        Instalaţiile de separare a hidrocarburilor asigură calitatea apelor evacuate conform normativelor în vigoare, bazandu-se pe diferenta de densitate dintre apa si componentele de care este separata. Sunt alcatuite din doua compartimente: separator de namol, unde are loc decantarea gravitaţională a nămolului şi separator de produse petroliere, dotat cu filtru de coalescenta.

Separatoare de grasimi

 

        Separatorul de grasimi este folosit in industria alimentara: restaurante, pensiuni, hoteluri magazine alimentare, supermarketuri, pentru separarea grasimilor si uleiului din apa uzuala.
        Separatorul colecteaza grasimile si uleiurile alimentare, ajutand sistemul de canalizare si sistemul de instalatii la o buna functionare, evitand depunerile de grasimi pe instalatii.Separatorul de grasimi are un rol vital in protejarea mediului inconjurator.