Ecosat

Rezervoare rectangulare

Rezervoarele paralelipipedice sunt fabricate din rasini poliesterice de uz alimentar si nealimentar armate cu fibra de sticla pentru diferite aplicatii.
        Recipientele rectangulare din fibra de sticla (PAFS), nu au dimensiuni standard, acestea fiind executate la comanda conform proiectului beneficiarului, inaltimea maxima fiind de 4m.
Numarul si amplasarea ripsurilor de ramforsare (elemente de rezistenta contra deformarii datorita presiunii hidostatice) se stabileste in functie de inaltimea si volumul util al rezervorului.
        O varianta constructiva a acestui model este rezervorul modular, alcatuit din panouri individuale (module) cu dimensiuni standard de 1x1m, asamblate cu suruburi si garnituri. Se pot realiza astfel rezervoare cu dimensiuni (L x l x H) multiplu de 1m. Avantajul major este posibilitatea instalarii acestora in subsoluri sau locuri greu accesibile.Proprietatile si avantajele rezervoarelor din poliesteri armati cu fibra de sticla:
        Durabilitate si fiabilitate ridicata , greutate si densitate redusa in comparatie cu metalul, rezistenta la uzura mecanico-chimica a straturilor interioare, usor de transportat si de montat, exploatare comoda si facila , forme/culori diverse respectând cerintele particulare ale clientilor, accesorii usor de montat chiar si dupa instalarea rezervorului.